torsdag 18 april 2013

Handla enkelt och säkert med Lyoness Mobile


Tänk dig att handla utan kontanter, plånbok eller betalkort. Allt du behöver är din Smartphone eller surfplatta. Med Lyoness är det verkligen så enkelt att handla. Du behöver inget onödigt i fickorna. Med hjälp av mobilen och appen kan du handla hos Lyoness Lojalitetsföretag när du vill, oavsett vart du befinner dig.

Appen är utrustad med funktioner som gör det smidigare för dig att handla. Du har alltid ditt mobile Cashback Card med dig och du kan leta rätt på ett Lojalitetsföretag eller upptäcka ett nytt med GPS-funktionen. Dessutom kan du hålla koll på dina konton, inköp och medlemsförmåner. Under Nyheter, Video och Foton hittar du information om Lyoness.

Det viktigaste appen har att erbjuda är mobilvärdecheckar(elektroniska presentkort). Med dem handlar du enkelt och utan kontanter med hjälp av din Smartphone eller Surfplatta. Du har ju presentkortet där. För att använda mobilvärdecheckar väljer du önskat Lojalitetsföretag, anger önskat belopp på värdechecken och genererar den genom att bekräfta med din personliga PIN-kod. Visa värdechecken i kassan och ta del av förmånerna. Din Cashback registreras på ditt kontantkonto direkt efter köpet.
För Lyoness är säkerhet A och O. Säkerhetskoden får du när du bekräftat med din personliga PIN-kod och är endast giltig i 15 minuter. Skulle säkerhetskoden bli ogiltig kan du begära en ny genom ett enkelt klick.

Vad är fördelarna med mobilvärdecheckar?

  • Enkelt, smidigt och säkert
  • Inget utgångsdatum
  • Du kan själv välja belopp
  • De fungerar överallt där din mobil har täckning
  • Lyoness medlemmar tar del av medlemsförmåner (Cashback och Lojalitetsförmån)
  • Medlemsförmånerna registreras direkt efter köpet
  • Enkelt att ha koll på dina kostnader

Lyoness-appen finns för både för Android och iOS. Ladda ned den hos respektive butik. Du kan även gå in på den mobila portalen m.lyoness.net och ladda ned en webbapp med samma funktioner för andra plattformar t.ex. Symbian, Blackberry eller Windows Phone.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar